Η ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΑ RUNAWAYS ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Αν ένα στυλ διεκδικεί την πρώτη θέση στη λίστα με τα λιγότερο fashionable παπούτσια αυτή σίγουρα θα μπορούσε να είναι η γνωστή μας σαγιονάρα.

Παρόλα αυτά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης οι σαγιονάρες ή αλλιώς flip flops έκαναν την εμφάνισή τους στα runway πολλών σχεδιαστών -από τις minimal εκδοχές τους στον Michael Kors και τον Dion Lee μέχρι με διακοσμητικές προσθήκες στον Marc Jacobs. Ακόμα και η Rihanna παρουσίασε μια version τους με τακούνι στο Fenty Puma show.

Επιπλέον, ο συνδυασμός τους με κομψά φορέματα, ακόμα και κεντημένα με παγιέτες ήταν εντελώς απροσδόκητος. Αφού ξεπεράσαμε τον αρχικό σοκ όμως, η ιδέα άρχισε να βγάζει νόημα αν λάβει κανείς υπόψη την άνοδο της άνεσης και χαλαρότητας στη μόδα. Ένα ζευγάρι flip-flops σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό φόρεμα είναι η επιτομή του “laissez-faire” στυλ -την ιδέα του να μην επιχειρήσεις καν ένα ζευγάρι stilettos. Άλλωστε αν μη τι άλλο ακούγεται ξεκούραστο.

Δείτε εδώ πως τις είδαμε φορεμένες στα σόου της Νέας Υόρκης και θα έχουμε το νου μας στα runway του Λονδίνου, του Μιλάνου και του Παρισιού για να εξακριβώσουμε αν οι flip-flops θα είναι όντως το “It” παπούτσι του επόμενου καλοκαιριού:

Photo: Edward James / Indigital.tv

Dion Lee

Photo: Edward James / Indigital.tv

Dion Lee

Δείτε περισσότερα στο marieclaire.gr