ΦΑΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ

Είναι ωραίο να παρουσιάζεις ολοκληρωμένες γυναικείες προσωπικότητες, γιατί αμέσως καταλαβαίνεις ότι έχουν κάτι το ξεχωριστό και το ιδιαίτερο. Πόσο μάλλον όταν αυτές, έχουν διάθεση για δημιουργία και είναι χαμηλών τόνων, στις επιλογές τους. Η επιτυχία, είναι μονόδρομος.

Η Φανή Αρβανιτίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Σερρών, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της και δούλεψε ως καθηγήτρια πιάνου σε ωδείο. Η μουσική απασχόλησε ένα μεγάλο διάστημα της ζωής της. Υπήρχαν συμμετοχές σε συμφωνικές ορχήστρες, χορωδίες ακόμη ακόμη και σε θέατρα.

Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου,ενώ ταυτόχρονα δούλευε ενεργά ως μοντέλο με γνωστά πρακτορεία σε Αθήνα και Βόρεια Ελλάδα.

Όπως η ίδια αναφέρει «πρόλαβα για λίγο τις καλές εποχές του modeling και δούλεψα με τους πιο αξιόλογους σχεδιαστές όπως ο Μ.Ασλάνης, ο οποίος ήταν και ο αγαπημένος μου».

Τώρα στα 26 της χρόνια εργάζεται πάνω στην επιστήμη της. Ασχολείται με συνέδρια, έρευνες, αρθρογραφεί, είναι μέλος σε συλλόγους, ενώ στο μέλλον, θέλει να συνεχίσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές και να κατακτήσει τους στόχους, που έχει θέσει, η ίδια. Όπως υποστηρίζει «αν καταλαβαίναμε όλοι την “αξία” που έχει ο χρόνος μας, δεν θα τον σπαταλούσαμε σε ανούσια πράγματα και σε “άδειες” κουβέντες και έτσι θα ήμασταν όλοι πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί».