ΕΥΕΞΙΑ & FITNESS ΣΤΟ PORTO PALACE HOTEL

Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία είναι πάρα πολλά. Δεν πρέπει όμως να την παραμελούμε κατά τη διάρκεια των διακοπών μας. Πώς γίνεται αυτό;

Εάν επιλέξετε το Porto Palace για τη διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη τότε η γυμναστική γίνεται μέρος των διακοπών σας.

Το PULSE Gym & Fitness Station είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο studio άσκησης και ευεξίας, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις υψηλότερες τεχνολογικές προδιαγραφές.

457689

Περιλαμβάνει εξοπλισμένο γυμναστήριο, με διάδρομο, ελλειπτικό μηχάνημα, ποδήλατο, πολυμηχάνημα άσκησης και βάρη, σάουνα και Jacuzzi.Το PULSE Gym & Fitness Station λειτουργεί καθημερινά 7:00-22:00, φροντίζοντας για την αναζωογόνησή σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και σχεδιάστηκε για να προσφέρει στον επισκέπτη μία ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και τόνωσης.

56r6tyu

Στο P. spa του Porto Palace κάθε μορφή περιποίησης αποτελεί μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, αναζωογόνησης και πνευματικής ισορροπίας.

7868090

Είναι σημαντικό να ξέρεις να προσφέρεις στον εαυτό σου, σε στιγμές διαρκής πίεσης και έντασης. Οι αποδράσεις από την καθημερινότητα πρέπει να γίνονται με πρόγραμμα. Τα οφέλη που θα αποκομίσετε είναι πολλά.