ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΣΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ Η KATE UPTON!

Φήμες λένε πως και μόνο στην υποψία ότι το χυμώδες μοντέλο, γνωστό για τις uber sexy φωτογραφίσεις μαγιώ στο Sports Illustrated το πάει σοβαρά με το boyfriend, ο μισός ανδρικός πληθυσμός τα ‘βαψε μαύρα. Τώρα που επισημοποιήθηκε η σχέση της Kate Upton και του Justin Verlander, πραγματικά δεν ξέρω ποιες θα ‘ναι οι αντιδράσεις του πλήθους θαυμαστών της πρώτης.

Τρία χρόνια σχέσης ήταν αρκετά για εκείνους ώστε να προβούν στο επόμενο βήμα και η πολύφερνη μέλλουσα νύφη θέλησε επιτέλους να το δημοσιοποιήσει. Για την ακρίβεια, έσκασε μύτη υπέρλαμπρη στο Met Gala 2016, με μία “κοτρώνα” στο δάχτυλο που δεν άφηνε και πολλές αμφιβολίες για την…προέλευσή της. Μάλιστα η ίδια διευκρίνισε πως η πρόταση έγινε κάπου στην αρχή της σεζόν και μετά από αυτό το χρονικό διάστημα που ήθελαν να περάσει, ένιωσε έτοιμη να το μοιραστεί με το κοινό.

"Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala

Είχε δεν είχε πάντως ο Justin το καπάρωσε το μόλις 24ων Μαΐων κορίτσι, ενώ το δαχτυλίδι είναι προϊόν ειδικής παραγγελίας στη σχεδιάστρια Anita Ko για να είναι ακριβώς όπως θα το ήθελε η αγαπημένη του. Ο 33άχρονος παίκτης baseball δείχνει να μη θέλει να της χαλάσει χατίρι, ενώ η ίδια μετά το… “outing” της Δευτέρας, εννοείται πως δεν το αποχωρίζεται και στην καθημερινότητά της.

Πηγή: toratora.gr