ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ BOSCO VERTICALE ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ

Our Rating

6

To Bosco Verticale, το πολυόροφο κτίριο του Μιλάνου, -το οποίο κέρδισε το 2015 το βραβείο Καλύτερου Ψηλού κτιρίου και σχεδιάστηκε από τον Stefano Boeri Architetti- το επιπλώνει η σειρά Molteni&C and Dada.

O ουρανοξύστης, στην άκρη της περιοχής Isola, είναι γνωστός για την ύπαρξη 2000 φυτών, που περιέχει δέντρα και θάμνους σε πολλούς ορόφους.

Η ιταλική εταιρία επιπλώνει 27 διαμερίσματα σε ένα από τα κτίρια. Σε ένα από αυτά, ο 22ος όροφος σχεδιάστηκε από τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων και αρχιτέκτονα Matteo Nunziati.

H αρχιτεκτονική του εκλεπτυσμένου χώρου του Nunziati σχεδιάστηκε έτσι ώστε από τα παράθυρα να υπάρχει απίστευτη θέα του Μιλάνου.

Ξύλινες αποχρώσεις, εκρού υφάσματα, γυάλινες διαφάνειες που διακοσμούν τον χώρο, διάφορα έπιπλα όπως οι καρέκλες που ονομάζονται “Who” σχεδιασμένες από τον Rodolfo Dodoni , η βιβλιοθήκη “Graduate” από τον Jean Nouvel και τα γυάλινα ντουλάπια “Grado” σχεδιασμένα από τον Ron Gilad.

Η κουζίνα έχει προσαρμοστεί στην έκδοση του Dada “Tivali”, που σχεδιάστηκε από τον Dante Bonuccelli. Aυτή η καινούρια έκδοση κατά παραγγελία, επιτρέπει στην κουζίνα να μετατραπεί σε έναν άσπρο μονόλιθο, ξεχωρίζοντας την από τον υπόλοιπο χώρο.

Για το βράδυ, ο Nunziati επέλεξε ντουλάπες “Gliss Master” από τον Vincent Van Duysen και το κρεβάτι της Patricia Urquiola “Night and Day” μαζί με τα τραπέζια “Domino” σχεδιασμένα από τον Nicola Gallizia.

Τα διαμερίσματα είναι ένα μαργαριτάρι στο κέντρο του Μιλάνου τα οποία συνδυάζουν δουλειά και παιχνίδι . Είναι άνετα και ευρύχωρα και οι κάτοικοι μπορούν να περάσουν εκεί την ελεύθερη ώρα τους.