ΕΝΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ YACHT ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ

Our Rating

6

Με έδρα την Ολλανδία, η Feadship, ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των superyachts, παρουσίασε ένα καινοτόμο γιοτ πλεύσης σε ρηχά βάθη, 34 μέτρων.

Το σκάφος, το οποίο θα ονομαστεί από τον ιδιοκτήτη του σε μεταγενέστερη ημερομηνία, έχει γυαλί στο περισσότερο μέρος του εξωτερικού προφίλ του από κάθε άλλο γιοτ της Feadship. Το νέο μηχανοκίνητο σκάφος και το καινοτόμο σχέδιο προσφέρει πρόσβαση σε νέες αγορές με περιορισμένες εγκαταστάσεις ελλιμενισμού.

feadship 34

«Έχει επίσης πολλά χαρακτηριστικά που θα περιμένατε να βρείτε σε μεγαλύτερα Feadships. Και το γεγονός ότι τέσσερα παρόμοιου μεγέθους Feadships είναι υπό κατασκευή είναι επίσης μια συναρπαστική ιστορία από μόνη της», δήλωσε το ναυπηγείο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Feadship είναι διάσημη για την κατασκευή superyachts μεταξύ 40 και 100 και πλέον μέτρων. Εμείς συνήθως δεν κατασκευάζουμε μεγαλύτερα και ούτε δημιουργούμε Feadships που είναι παρόμοια με οτιδήποτε άλλο. Εκτός αν, φυσικά, ο πελάτης έχει ένα πολύ συγκεκριμένο αίτημα, όπως συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση», πρόσθεσε η Feadship.

Εκτός από το εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα που προσδίδει το γυαλί, η τραπεζαρία είναι επίσης εντυπωσιακή λόγω της ψηλής οροφής της 2,45(μέτρα), ασυνήθιστο για το μέγεθος του σκάφους. Άλλα χαρακτηριστικά του σούπεργιοτ είναι ο κεντρικός κλιματισμός και οι ξηρές γεννήτριες εξάτμισης με καταλυτικά φίλτρα καυσαερίων.

Το Hull 692, είναι το πρώτο που είναι έτοιμο, διαθέτει εσωτερικό σχεδιασμό από την Bannenberg & Rowell Design. Τα επόμενα δύο γιοτ, Hull 691 και Hull 693, θα είναι έτοιμα στο εγγύς μέλλον και μπορείτε να δείτε να εξερευνούν τις θάλασσες, τα φιόρδ και τους όρμους σε τρεις διαφορετικές ηπείρους με ταχύτητα 19 κόμβων.

Feadship Savannah, the world’s first hybrid super-motoryacht

Το επόμενο έτος, η Feadship σκοπεύει να δρομολογήσει δύο πιο σούπερ καινοτόμα έργα.

feadship 34-

http://dutchmegayachts.com/wp-content/uploads/2014/08/Feadship-Pestifer-stuurboord-bw.jpg

http://www.charterworld.com/images/yachts/Feadship%20Super%20Yacht%20Lady%20Christine%20-%20Beach%20Platform.png

http://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/24/2014/09/Feadship_Rock_It_web.jpg

Πηγή: newmoney.gr