ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ»

Η έκφραση του λόγου της, δείχνει ισχυρή προσωπικότητα. Οι επιλογές της προϋποθέτουν σκέψη. Γοητευτική, φινετσάτη, προσγειωμένη, η Ελεονώρα Παπαδοπούλου, καθιερώθηκε σε ένα πολύ δύσκολο χώρο, από την πρώτη μέρα λειτουργίας, της εταιρείας της. Η απόδειξη για τα προαναφερθέντα, είναι η συνέντευξη, που ακολουθεί.

Πήρατε μέρος στην 42η Έκθεση Γούνας, που έγινε στην Καστοριά. Τι σημαίνει αυτό για εσάς και την εταιρία σας;

Μια από τις βασικές δραστηριότητες της εταιρίας είναι η συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις μόδας και fashion shows με σκοπό την παρουσίαση των νέων συλλογών μας. Μία από αυτές  είναι και  η 42η Διεθνής έκθεση γούνας της Καστοριάς

Τι ήταν αυτό που θα κρατήσετε από αυτό το μεγάλο gala;

Το φετινό fashion gala που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο ιστορικό κέντρο της Καστοριάς(Ντολτσό) ήταν φαντασμαγορικό, λόγω της άψογης διοργάνωσης , των εντυπωσιακών κολεξιόν που παρουσιάστηκαν και τέλος, της  παρουσίας  ανθρώπων της μόδας και της ελληνικής  showbiz.

Σε μια περίοδο που οι επαγγελματίες  φοβούνται να επενδύσουν  εσείς, εγκαινιάσατε ένα νέο σας κατάστημα, στην Χαλκιδική. Είστε πάντα τολμηρή;

Γενικά η πολιτική της εταιρίας μας είναι να εξελισσόμαστε και να μην επαναπαυόμαστε.

Μία τέτοια κίνηση ήταν και το opening ενός νέου καταστήματος στο εμπορικό ENIGMA των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ένα εμπορικό κέντρο, στολίδι της Βόρειας Ελλάδας.

IMG_2114

Η γούνα είναι η καλύτερη φίλη της γυναίκας;

Η γούνα είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες φίλες της γυναίκας, την αναβαθμίζει, την κάνει πιο λαμπερή και εντυπωσιακή σε κάθε της εμφάνιση.

Τι γούνες επιλέγουν οι Ελληνίδες;

Οι ελληνίδες  είναι πάντα ενημερωμένες  για τις τάσεις της μόδας, τολμούν και επιλέγουν μοντέρνες  γούνες  της τελευταίας λέξης  της  μόδας.

Γνωρίζω ότι δημιουργείτε τρεις διαφορετικές κολεξιόν κάθε χρόνο. Θέλετε να μας πείτε το λόγο; Σε ποιους απευθύνονται;

Κάθε χρόνο οι κολεξιόν που δημιουργούμε είναι τρείς,  γιατί απευθύνονται σε διαφορετικά  target group. Είναι οι συλλογές  για την Ευρωπαϊκή, την Ασιατική και την ρώσικη αγορά

Ποιοι σχεδιάζουν τις γούνες σας; Έχετε παρέμβει  ποτέ σε αυτό το κομμάτι;

Όσο αναφορά τον σχεδιασμό των προϊόντων,  η εταιρία έχει ένα team Ιταλών designer  παρολ’ αυτά η τελική πινελιά και η στιλιστική επιμέλεια είναι δική μου και των υπόλοιπων στελεχών  του δημιουργικού τμήματος της  εταιρίας

18342830_1225247170936496_4054454601350046827_n

Οι Ελληνίδες  φοράνε γούνες;

Οι Ελληνίδες  αγαπούν  τις γούνες , πάντα φορούσαν και συνεχίζουν να φοράνε παρ όλη την  οικονομική κρίση της χώρας μας.

Στο μυαλό μας οι περισσότεροι  έχουμε τη γούνα ως ένα είδος πολυτελείας που πρέπει να πληρώσουμε ακριβά. Ισχύει;

Υπάρχουν γούνες σε διάφορες  τιμές , είναι ένα είδος πολυτελείας  το οποίο όμως έχει εξελιχθεί και υπάρχουν πολλές προτάσεις  για όλους

Ποιο οικονομικές προτάσεις υπάρχουν;

Όπως ανέφερα υπάρχει γούνα για κάθε γυναίκα ,οι τιμές εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως είδος , ποιότητα κτλ

Θα μπορούσαμε να χωρίσουμε τις γούνες ηλικιακά;

Δεν υπάρχει διαχωρισμός όσο αναφορά την ηλικία αλλά σύμφωνα με το στυλ και το μέγεθος  που φοράει  κάθε γυναίκα. Υπάρχουν σχέδια για παιδιά και ενήλικες.

18222499_1345603385517438_1529909733733129749_n

Υπάρχει μόδα – trend  στις γούνες ή είναι πιο κλασικό κομμάτι της  γκαρνταρόμπας  μας;

Το είδος της γούνας έχει εξελιχθεί πολύ όσο αναφορά το  design. Είναι το ρούχο που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες τις ημέρας και για όλες τις περιστάσεις.  Υπάρχουν σχέδια λοιπόν, για κάθε τύπο γυναίκας.

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος ν’ αγοράσουμε τις γούνες μας;

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια ιδανική περίοδος  για την αγορά ενός γουναρικού, δεν υπάρχει καμία διαφορά .

Ποιος  είναι ο αγαπημένος σας οίκος μόδας;

Ο αγαπημένος μου οίκος, είναι ο οίκος VERSACE  γιατί  είναι εμπνευσμένος από την αρχαία ελληνική τέχνη και μυθολογία και συμβολίζει την δυναμική γυναίκα που δεν χάνει ποτέ την θηλυκότητα της.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζετε στη δουλειά σας;

Όπως  και στα υπόλοιπα  επαγγέλματα έτσι και στο δικό μας υπάρχουν προβλήματα.  Από τα μεγαλύτερα είναι το τραπεζικό και φορολογικό σύστημα που δεν ευνοεί την επιχειρηματικότητα και τις εμπορικές δραστηριότητες  μιας  γουνοποιητικής επιχείρησης .

Ποια είναι η αγαπημένη σας  γούνα;

Οποιαδήποτε  γούνα   φέρει  πάνω  της  ετικέτα  EFD  είναι η αγαπημένη μου, γιατί  γνωρίζω ότι έχει την καλύτερη ποιότητα, το πρωτοποριακό design και κάθε μία είναι μοναδική..