«ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ»

Our Rating

9

Είχα την τιμή να βρεθώ στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του, στο Salon De Bricolage, και αμέσως κατάλαβα για τι προσωπικότητα πρόκειται. Η παρουσίαση τότε, από τον ιδιοκτήτη των εκδόσεων Φερενίκη, Χρήστο Ζαμπούνη, καθώς επίσης και τα αποσπάσματα του Γιώργου Πυρπασόπουλου, συνέθεταν μια εικόνα απαιτήσεων και ανώτερου επιπέδου διανόησης. Δείγματα δουλειάς και σοβαρότητας, από έναν άνθρωπο που κάνει το ντεμπούτο του, στον κόσμο του βιβλίου. Το private club ήταν γεμάτο από ανθρώπους της τέχνης και των γραμμάτων. Και σήμερα έρχεται το δεύτερο του βιβλίο με τίτλο «Έγκλημα στην παραλία της Βουλιαγμένης».

64157_10151203561150490_571830640_n

Στο δεύτερο αστυνομικό του μυθιστόρημα, μετά το «Στον 5ο όροφο της Νομικής», ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης προσεγγίζει τη σκοτεινή πλευρά του κόσμου του θεάματος, με ατμοσφαιρικό τρόπο και διαρκείς ανατροπές.

H συγγραφή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται ταλέντο, σπουδές, ενημέρωση και πάνω απ όλα λατρεία, γι αυτό που έχεις επιλέξει. Το αστυνομικό μυθιστόρημα, ανέκαθεν ήταν το αγαπημένο των φίλων του βιβλίου. Ίσως επειδή συνδύαζε με ακρίβεια και επιτυχία, στοιχεία και συμπεριφορές καθημερινών ανθρώπων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάει αποκλειστικά το ταλέντο του συγγραφέα.