10 πραγματα που μου αρεσαν τη χρονια που τελειωνει!!

Είναι η ώρα του απολογισμού σε όλα τα επίπεδα. Η χρονιά τελειώνει και εμείς γεμίζουμε με συναισθήματα και εικόνες, σε μία περίοδο αρκετά δύσκολη, για την χώρα και τους θεσμούς, από πολιτικής άποψης και όχι μόνο. Αντιμετωπίζουμε ως πρόκληση, κάθε πτυχή της καθημερινότητας, έχοντας πάντα ως γνώμονα το μέτρο και την αυτοσυγκράτηση. Θετικά και αρνητικά θα υπάρχουν πάντα. Οι παρακάτω δέκα προτάσεις, είναι αυτές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά, αφού συγκεντρώνουν, ποιότητα αισθητική και πλήρη αρμονία για να κάνετε την ημέρα σας διαφορετική. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι εμμονές. Είναι επιλογές με νόημα και πολύ διάθεση!

1495233_886956411337813_5135124427347849220_o

  1.  Μου αρέσει να κάνω shopping στον Καίσαρη. Οι λόγοι είναι γνωστοί. Προτιμώ το κατάστημα της Κηφισιάς!
  2.  Για sushi πηγαίνω στο αγαπημένο μου Rakkan και στο ανανεωμένο Inbi, στην Γλυφάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το μοναδικό του opening, που έγινε στις 17 Δεκεμβρίου.
  3.  Η Nova και τα κανάλια της. Eχουν γίνει σε όλους απαραίτητη συνήθεια, αφού συγκεντρώνουν, όλα εκείνα που θέλει ένας τηλεθεατής στην οθόνη του.
  4. Από πίστες θα προτιμήσω-όπως κάνω-τα τελευταία 10 χρόνια, τον Νίκο Βέρτη (Κέντρο Αθηνών) και το απίστευτο πρόγραμμα του. Συγχαρητήρια στον Γιώργο Σαραφίδη και την παρέα του, για την εκπληκτική δουλειά.
  5. Το Salon de Bricolage, για μένα έχει γίνει σημείο συνάντησης και το λατρεύω ειλικρινά, αφού συνδυάζει αισθητική, πολυτέλεια, μοναδική κουζίνα και τον καλύτερο κόσμο της Αθήνας.
  6. Το βιβλίο του Χρήστου Μαρκογιαννάκη ”στον 5ο όροφο της Νομικής”. Μου άρεσε ιδιαίτερα, από τα βιβλία που διάβασα, μέσα στο 2014.
  7. Το νέο διπλό CD του Αλέξανδρου Χριστόπουλου ”Suite 2015”.
  8.  Η ανανέωση που έκανα στο www.lifestyleoptions.gr. Ένα διαφορετικό concept προσέγγισης, που στέφθηκε με επιτυχία και σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου.
  9. Το ABC Lounge web radio, που μου κρατάει συντροφιά, στις ατελείωτες ώρες στο γραφείο.
  10.  www.paul-international.com ( O απαραίτητος σταθμός πριν πάω γραφείο – Αξία ανεκτίμητη)
Την καθημερινότητα μας, την διαμορφώνουμε εμείς σε μεγάλο σημείο. Άνθρωποι που δεν αξίζουν και λύσεις που δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, απλά δεν πρέπει να υπάρχουν στη ζωή μας