ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΥΛΑΤΟ BAR ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Η εταιρία Restoration Hardware πήρε ένα μηχάνημα του 1920 και το μετέτρεψε στο πιο cool μπαράκι σπιτιού. Αν σου περισσεύουν 2.200 ευρώ.

Είναι γνωστό ότι εδώ και μερικά χρόνια ζούμε στην εποχή του vintage. Οτιδήποτε βγαλμένο από τις παλαιότερες δεκαετίες -από το 1910 έως το 1980- επιστρέφει στη μόδα με ένα δικό του τρόπο. Θέλεις το ντύσιμο, το στυλ, τα έπιπλα, η αισθητική στις ταινίες, ο ήχος στη μουσική; Όλα μοιάζουν να λειτουργούν σε μια λογική back to the future.

Ωστόσο, εκτός από το παλιό στυλ, μας αρέσουν ακόμα περισσότερο τα vintage αντικείμενα που στο πέρασμα του χρόνου κατάφεραν και ανακάλυψαν ένα νέο ρόλο σε αυτόν τον κόσμο. Ή τους το ανακάλυψαν. Όπως για παράδειγμα αυτό το μπαράκι σπιτιού της εταιρείας Restoration Hardware.

CO14LRS_F291_p90

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν δοκιμαστή λαμπών, που βρισκόταν σε κάποιο εργοστάσιο της Γερμανίας το 1920. Η Restoration Hardware το ανακάλυψε, το καθάρισε και το μετέτρεψε στο πιο στιλάτο bar που σίγουρα θα ήθελες να έχεις στο σπίτι σου.

Φυσικά, αυτό δεν είναι εύκολο, καθώς κοστίζει περίπου 2.200 ευρώ. Αλλά, αν σου περίσσευαν, δεν θα το αγόραζες; Αλήθεια θέλω να μου πεις.

//Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: andro.gr