ΑΡΕΤΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑ

Είναι 20 χρόνων, μεγαλωμένη στην Αθήνα με καταγωγή από την αμφιθεατρική Αμφιλοχία, την οποία και επισκέπτεται κυρίως τα καλοκαίρια.

Τα τελευταία δυο χρόνια, φοιτά στα έδρανα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ενώ παράλληλα με αυτοσκοπό την οικονομική -και όχι μόνο- ανεξαρτησία, εργάζεται σε χώρους εστίασης.

Η νεαρή φοιτήτρια, δηλώνει αφοσιωμένη στο αντικείμενο της με μελλοντικό στόχο το μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Δεν κρύβει όμως το μεγάλο πάθος της, για τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Το μακιγιάζ αποτελεί έκφραση αλλά και ταλέντο της, σύμφωνα με τον περίγυρο της ενώ δεν παραλείπει να ενημερώνεται καθημερινά για τη μόδα και τις κυρίαρχες τάσεις, τις οποίες και αφουγκράζεται.

Ανάγνωση άρθρων και editorials, είναι μερικά από τα πράγματα που απολαμβάνει και την γεμίζουν καθημερινά. Θεωρεί τη γυναίκα ιδιαιτέρως χαρισματικό πλάσμα, για αυτό και της αρέσει να ασχολείται με του dress code, ο οποίος πρέπει να είναι όπως λέει κομψός, φίνος και καλαίσθητος.

Αγαπά τη γυμναστική, το tennis αλλά και τα ταξίδια, τα οποία θεωρεί τροφή του πνεύματος, με επόμενο σταθμό αυτόν της ερωτικής Ρώμης! Κλείνοντας είναι απαιτητική, πειθαρχημένη, οργανωτική,τελειομανής με ότι καταπιάνεται και ιδιαιτέρως ευγνώμων στους γονείς της, για τις αξίες που της μετάγγισαν ώστε να  αντιμετωπίζει τα γεγονότα στην ζωή της, με ήθος και ταπεινότητα.