ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Our Rating

10

Αποτελεί πόλο έλξης για επιχειρηματίες, εφοπλιστές, fashion designers, για ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, αφού συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες πρωτεύουσες του κόσμου για πολλούς λόγους. Οι περισσότεροι από εσάς, το έχετε επισκεφτεί αμέτρητες φορές, έχετε κάνει το απαραίτητο shopping, deals, που για εσάς είναι σημαντικά, ενώ έχετε λατρέψει στην κυριολεξία τα εστιατόρια του, τα ιστορικά του ξενοδοχεία και πολλά άλλα αξιοθέατα.

Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε τις καλύτερες προτάσεις για να περάσετε perfect! Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, την Βίκυ Μπουρίκα, για την βοήθεια της και την συμμετοχή της, σε ένα ιδιαίτερο κείμενο που πιστεύω ότι είναι άξιο προσοχής από εσάς.

Επιλέξαμε κάποιες προτάσεις, που θα κάνουν τη διαμονή σας ξεχωριστή και θα χαλαρώσετε πλήρως από την mood καθημερινότητα της εποχής.

cq5dam.web.1280.1280

Four Seasons Hotel

Αρχικά: 

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ένα πραγματικό κόσμημα για την πρωτεύουσα της Αγγλίας, την φημισμένη Borough αγορά, που έγινε 1.000 ετών το 2014 και παραμένει ένα μοναδικό σημείο αναφοράς. Gourmet εδέσματα, μοναδικά γλυκά και ιδιαίτερα τυριά και αλλαντικά, είναι μερικές από τις επιλογές που δε θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, είναι ένα μέρος που θα απολαύσετε μοναδικές παραστάσεις και φυσικά θα συναντήσετε όλη την υψηλή κοινωνία της Βρετανικής πρωτεύουσας. Η Βρετανική βιβλιοθήκη, φιλοξενεί πάνω από 150 εκατομμύρια βιβλία, προσφέροντας αναγνώσματα κάθε ενδιαφέροντος και μοναδικής σημασίας. Οι λάτρεις της ιστορίας, έχουν το «στέκι» τους. Το Hampstead Heath, είναι μοναδικό για βόλτες και χαλάρωση. Διαθέτει τρεις λίμνες κολύμβησης, ένα μικρό ζωολογικό κήπο και παιδικές χαρές. Οικογενειακές στιγμές στο απόγειό τους!!

Royal_baby_celebrations_in_London_and_around_the_world

Η Βασιλική οικογένεια στο Λονδίνο, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της χώρας. Στο link visitlondon.com θα μπορέσετε να βρείτε οτιδήποτε αναφέρεται στα Βρετανικά ανάκτορα για να ζήσετε στιγμές πολυτέλειας και χλιδής.

Organy-w-Royal-Albert-Hall

Royal Albert Hall

Lifestyle στο Λονδίνο

Οι εκτενείς αναφορές που έχουν γίνει από όλα τα ξένα έντυπα, αλλά και συγκεκριμένα από την Βρετανική Vogue, συνθέτουν το παζλ μιας μοναδικής ατμόσφαιρας για expensive shopping, gourmet απολαύσεις σε εστιατόρια που έχουν βραβευθεί αλλά και ξενοδοχεία που έχουν φιλοξενήσει κατά καιρούς διάσημες προσωπικότητες, από όλους τους χώρους. Όταν βρίσκεσαι σε μια ξένη πρωτεύουσα, που είναι το ορόσημο του πολιτισμού και της ποιότητας, πρέπει να ξέρεις να διακρίνεις και να επιλέγεις τις προτάσεις αυτά που είναι πιο κοντά στην προσωπικότητά σου.

Sexy-Fish-05-GQ_09Dec15_b_1083x658

Sexy Fish

Restaurant & Shopping:

Novikov, Hakassan, Zuma, Aqua Shard, Cecconis, Cipriani, Coya, είναι μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, όπου θα απολαύσετε υψηλή γαστρονομία. Το new entry που ακούει στο όνομα Sexy Fish, συγκαταλέγεται και αυτό στα best choices.

Το shopping μπορείτε να το ξεκινήσετε από τα Harrods. Επιγραμματικά αναφέρουμε το Fortnum & Mason, τα διάσημα Harvey Nichols, τα κλασσικά Marks & Spencer και τα Selfridges. Γενικά, οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να το προμηθευτείτε από τις διάσημες Oxford & Regent Street, Savile Row και Notting Hill.

Hotels: 

Ξεχωρίσαμε ορισμένα ξενοδοχεία, τα οποία θα σας καλύψουν πλήρως την περίοδο που θα βρίσκεστε στην Βρετανική πρωτεύουσα. Ξεκινάμε από το ιστορικό Four Seasons Hotel, το exclusive Savoy, το fashion Bulgari Hotel & Residences, το Claridge’s, το Mandarin Oriental Hyde Park και το Connaught.

Όταν βρίσκεσαι στο Λονδίνο, οι σκέψεις και τα συναισθήματα είναι μοναδικά. Ο καιρός του είναι αυτός που δίνει ένα ξεχωριστό συναίσθημα, τόσο στους επισκέπτες όσο και στους μόνιμους κατοίκους. Η Βρετανική πρωτεύουσα συνδυάζει αισθητική με πολυτέλεια σε σύγχρονο φόντο. Ίσως και για αυτό έχει γίνει και το κέντρο του κόσμου.