ΑΝΔΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ: ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ BASIC ΧΡΩΜΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΜΟΔΑ

Ορισμένα χρώμα δεν υπακούν στους κανόνες της μόδας. Είναι all time classic. Όπως στη ζωή, έτσι και στα ρούχα δεν είναι μόνο το άσπρο ή το μαύρο, αλλά και το γκρι. Φέτος, θα το συναντήσεις σε άπειρες αποχρώσεις , από την ανοιχτόχρωμη μέχρι την πιο σκούρα, κατατάσσοντας το γκρι στο πιο trend χρώμα του χειμώνα.

Ήδη από πέρυσι κυριαρχεί το minimal στιλ με το γκρι χρώμα να αναδεικνύει όσο κανένα άλλο το ντύσιμο σας. Μπορεί τα παλιότερα χρόνια να ήταν ένα χρώμα που δεν συμπαθούσαμε τόσο, αυτή τη χρονιά όμως έχοντας μεταμορφώσει όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσεις και εσύ.

Φοριέται εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι το πιο ευέλικτο και σοφιστικέ χρώμα. Ταιριάζει για κάθε σωματότυπο καθώς είναι διακριτικό, αλλά και αποφασιστικό.

57154756a868907e14fc6d863f11e9de3b5c2523_600

Αν θέλεις να ξεφύγεις από το total black look, ειδικά τις πρωινές ώρες, τότε συνδύασε μαύρο με γκρι και πρόσθεσε ωραίο ζευγάρι παπούτσια με προσωπικότητα για να κάνεις πιο εντυπωσιακό το ντύσιμο σου.

Ένας άλλος έξυπνος συνδυασμός για να φορέσετε το γκρι χρώμα είναι “ton sur ton”, όπως λένε οι Γάλλοι. Δηλαδή τόνο πάνω στον τόνο. Πάρε μια απόχρωση του γκρι και συνδύασε τη με πιο σκούρες, πιο ανοιχτές, πιο ζεστές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Θεωρείται από τους πιο chic και κομψούς συνδυασμούς.

Πηγή: toratora.gr