ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥΣΗ: «Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ»

Our Rating

7

Η  εμφάνιση της Αναστασίας Παντούση στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» δημιούργησε αμέσως τις πιο θετικές αντιδράσεις . Είναι όμορφη , ταλαντούχα και εκπέμπει θετική αύρα.  Η ελευθερία είναι η δύναμη της και την διεκδικεί έστω και αν χρειαστεί να παλέψει γι αυτό. Η ηθοποιός μας εξηγεί ποια είναι η σχέση της με την Ναταλία Δραγούμη αλλά και με ποιον απ΄ τους συντελεστές της σειράς έχει έρθει πιο κοντά.

Σε ρόλο έκπληξη φέτος σε απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του άλφα “έλα στην θέση μου”… πως σου έγινε η πρόταση; χάρηκες; είπες αμέσως το ναι;

Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στη συγκεκριμένη σειρά .Με πήρε τηλέφωνο ο Γιάννης ο Βασιλειάδης και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε ο ρόλος της Βασιλινας και να κάνουμε  μια συνάντηση στα ΚapaStudios για να μιλήσουμε από κοντά. Δεν άργησα πολύ να δώσω την θετική μου απάντηση.

Νιώθω τυχερή και ευγνώμων που μπορώ να κάνω αυτό  που αγαπώ και όταν  οι συνεργάτες μου συμβάλουν στο να γίνει πιο  ευχάριστη και δημιουργική η δουλειά μου είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για μένα .

Ήταν δύσκολο να ενταχθείς σε μια ήδη «δεμένη» ομάδα;

Η δυσκολία σε τέτοιες περιπτώσεις  πιστεύω πως προκύπτει από την  συμπεριφορά και την αντιμετώπιση των συναδέλφων.  Όταν από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα ηθοποιοί και συνεργείο με έκαναν  να νιώσω  άνετα και το σημαντικότερο πρόθυμοι να βοηθήσουν δεν είχα πρόβλημα.

Έχεις δεθεί με κάποιον συνάδελφο σου περισσότερο; 

Με τον Ορέστη τον Καρύδα που υποδύεται τον αδελφό μου λόγο του ότι έχουμε και κάποιους κοινούς φίλους δεν αργήσαμε πολύ να κάνουμε παρέα.

Πως είναι η συνεργασία σου με την Ναταλία Δραγούμη η οποία υποδύεται την μητέρα σου ; 

Με την Ναταλία έχουμε πολύ καλή σχέση και είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι μαζί της πόσο μάλλον που υποδύεται την μητέρα μου. Με συμβουλεύει με πολύ όμορφο και διακριτικό  τρόπο όπου χρειαστεί και πραγματικά είναι ένας πολύ θετικός και ευχάριστος άνθρωπος και είναι χαρά μου να δουλεύω μαζί της.

Έχεις κοινά χαρακτηριστικά με την ηρωίδα που υποδύεσαι; 

Δεν θα έλεγα ότι έχω ιδιαίτερα κοινά. Ίσως την επιμονή της αλλά και πάλι όχι στον ακραίο βαθμό της Βασιλινας .

Είσαι ένα όμορφο κορίτσι. Θεωρείς ότι η ομορφιά ανοίγει πόρτες; 

Θεωρώ πως όσο εύκολο είναι να τις ανοίξει άλλο τόσο δύσκολο είναι να παραμείνουν ανοιχτές. Η εξωτερική εμφάνιση  ίσως βοηθάει μέχρι ενός  σημείου μετά όμως ανάλογα με τους στόχους και τα θέλω του καθένα χρειάζεται ιδιαίτερη  προσπάθεια και δουλειά για να μπορείς  να εξελίσσεσαι συνεχώς μέσα από τις ευκαιρίες που σου δίνονται και να τις εκμεταλλεύεσαι με σωστό τρόπο.

Έχεις αισθανθεί ζήλια ή ανταγωνισμό από κάποια ή κάποιον συνάδελφο; 

Κατά καιρούς ναι. Αλλά προσπαθώ όταν συμβαίνει να μην επηρεάζομαι και να επικεντρώνομαι στον στόχο μου.

Θα δοκιμαζόσουν σε κάτι άλλο στην τηλεόραση; πχ στην παρουσίαση μιας εκπομπής ή κάποιο reality;  

Δεν έχω μπει στην διαδικασία να σκεφτώ κάτι τέτοιο αλλά σε αυτή την φάση που βρίσκομαι όχι δεν θα με ενδιέφερε.

Έχεις σπουδάσει νηπιαγωγός, θα εξασκούσε αυτό το επάγγελμα; 

Ναι έχω κάποιες σκέψεις για το μέλλον σε αυτό τον τομέα.

Αγαπάς άρα τα παιδιά, θέλεις δικά σου;

Τα παιδιά τα αγαπώ πραγματικά πολύ και τα θαυμάζω. Εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να θαυμάζω και τα δικά μου.

Πως αντιμετωπίζεις την σχέση με την δημοσιότητα; Σε φοβίζει; 

Πάντα ένιωθα λίγο άβολα με αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου .Μέχρι στιγμής πάντως δεν  είναι κάτι που με επηρεάζει άμεσα τουλάχιστον αρνητικά.

Λόγω δουλειάς, σου μένει χρόνος να κανείς ότι κάνουν όλα τα κορίτσια της ηλικίας σου; 

Και να μην έχω προσπαθώ να βρω. Η ελευθερία είναι η δύναμη μου.