ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ MARILYN MONROE

Our Rating

9

Το σπίτι όπου έζησε η θρυλική Marilyn Monroe αναζητά τον νέο του ιδιοκτήτη. Πρόκειται για ένα ρετιρέ στο Μανχάταν που από τις φωτογραφίες του φαίνεται σαν να χτίστηκε χθες. Η μοντέρνα του γραμμή και οι αποχρώσεις του μπεζ σε συνδυασμό με τα ξύλινα πατώματα και τα λευκά έπιπλα κάνουν τον χώρο αρμονικό, ήσυχο και αρκετά φιλικό. Η οικία βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του Μανχάταν και είναι 204 τετραγωνικά μέτρα.

gallery-1465241851-marilyn-monroe-apartment

Στο ίδιο ρετιρέ έχουν μείνει κατά καιρούς διάφοροι stars, ενώ πρόσφατα αποχώρησε από εκεί και η πριγκίπισσα της Σουηδίας. Μάλιστα προκειμένου να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα που βλέπετε και στις φωτογραφίες, αρχιτέκτονες και διακοσμητές δούλεψαν κάτι παραπάνω από δυο χρόνια, αφού τόσο διήρκεσε η ανακαίνιση της οικείας που έχει θέα τον ποταμό και διαθέτει μια τεράστια ταράτσα.

Marilyn Monroe's living room

Το σπίτι έχει 2 υπνοδωμάτια με θερμαινόμενα δάπεδα, 2 τουαλέτες, 1 κουζίνα, καθιστικό – σαλόνι αλλά και σολάριουμ. Για να δούμε ποιος θα είναι ο νέος star που θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου κάθε μέρα να απολαμβάνει όλες αυτές τις ανέσεις αλλά και την εκπληκτική θέα;

Πηγή: toratora.gr