ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας και σπούδασε στην Αθήνα όπου και συνεχίζει να μένει. Τελείωσε Κοινωνιολογία στη Πάντειο. Το modeling ποτέ δεν ήταν το όνειρο της, αλλά προέκυψε από προτάσεις που της γίνονταν κατά καιρούς.

Η μεγαλύτερή της αγάπη είναι η τηλεόραση και το κομμάτι της παρουσίασης καθώς της αρέσει να εκφράζεται και όχι απλά να κάνει μόδα! Έχει δικό της site με ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ το οποίο ονομάζεται “Sandra$tyleS” και πλέον είναι η βασική της ενασχόληση. Παράλληλα ετοιμάζει κι έναν δικό της χώρο στο Κολωνάκι! Εμφανίζεται στον ANT1 στο πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, σαν μοντέλο ενώ πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στον Θέμο Αναστασιάδη, στην βραδινή εκπομπή «Όλα»!

Στο ενεργητικό της συγκαταλέγονται φωτογραφήσεις, κατάλογοι ρούχων, τηλεοπτικές εμφανίσεις, διαφημιστικά σποτάκια και βίντεο κλιπ. Λατρεύει τα ταξίδια, την γυμναστική, το καλό φαγητό ενώ απεχθάνεται τις στερήσεις! Θεωρεί τον εαυτό της τελειομανή, θέλει να έχει τον έλεγχο των πραγμάτων, δημιουργώντας τις βάσεις για μια σταθερότητα στη ζωή της.