4 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ!

Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι μια ιδιαίτερη βραδιά που απαιτεί σχεδίαση, έχοντας δίπλα σας αγαπημένα πρόσωπα. Λάμψη, καλό φαγητό, ποιότητα και φυσικά την απαραίτητη κράτηση, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ρεβεγιόν. Οι επιλογές είναι πολλές. Μπορείτε να επιλέξετε ένα φιλικό σπίτι, τα εορταστικά menu των εστιατορίων, κάποιο ξενοδοχείο με την απαραίτητη διαμονή, παίρνοντας την επομένη breakfast.

Τα μουσικά σχήματα φέτος είναι ιδιαίτερα και πολύ ” δυνατά “. Φυσικά υπάρχουν και τα private clubs, για να έχετε μια άμεση επαφή με την αισθητική, την μοναδικότητα και το lifestyle, που σε σχέση με τις εποχές που ζούμε δεν έχει αλλοιωθεί, αντιθέτως έχει γίνει ιδιαίτερο, γι αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν. Μετά από ώριμη σκέψη και τις συμβουλές φίλων, κατέληξα στις παρακάτω επιλογές, που πιστεύω ότι θα σας καλύψουν.

03

Salon de Bricolage

Ο Αντώνης Ρέμος για άλλη μια φορά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στον Διογένη, κάνοντας τα μουσικά σας βραδιά ξεχωριστά. Το Salon de Bricolage η private λέσχη του Χρύσανθου Πανά θα σας “ταξιδέψει” σε ανώτερα level. Αρκεί να είστε μέλος για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα απίστευτα προνόμια της, που έχει πλέον το δικό της status στη Αθήνα και όχι μόνο, αφού οι συνεργασίες της και οι εκδηλώσεις δεν έχουν αφήσει αδιάφορο τις αντίστοιχες στο εξωτερικό. Επίσης μπορείτε να δειπνήσετε σε ξενοδοχείο. Θα πρότεινα την Μεγάλη Βρεττανία, για την κλασσική πολυτέλεια και την διαχρονικότητα της.

Christmas-champagne

Στα σχέδια σας πρέπει να είναι επίσης και το ταξίδι. Όσοι είστε μόνιμοι κάτοικοι Λονδίνου(www.vogue.co.uk/spy/celebrity-photos), θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές αφού η εορταστική ατμόσφαιρα είναι διάχυτη παντού με εκδηλώσεις και πάρτι, έχουν την τιμητική τους. Όσοι θέλετε να ταξιδέψετε, οι ιδανικές αποδράσεις ακούνε στο όνομα Πράγα, Βιέννη, Παρίσι, Βουδαπέστη, Gstaad και Μόσχα.

Ότι και να κάνετε αυτές τις γιορτές, μην ξεχάσετε να δείξετε την αγάπη σας, και τα συναισθήματά σας σε πρόσωπα που το έχουν ανάγκη. Τις περισσότερες φορές, αρκεί και μόνο η παρουσία σας, για να αισθανθούν, ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί.