ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ TASTE OF ATHENS 2019!(19-22/9)

Για τέσσερις ημέρες, 14 από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια και ονομαστοί Έλληνες και ξένοι σεφ μαζεύονται στο Ζάππειο με σκοπό να μας ταξιδεύσουν με τα πιάτα, τις συνταγές και τις ομιλίες τους. Δοκιμάστε εμβληματικές συνταγές σε προνομιακές τιμές, και γνωρίστε τους από κοντά.

Πόσες φορές θα μας δοθεί τέτοια ευκαιρία; Πότε άλλοτε θα τους δούμε όλους -ή, τέλος πάντων, κάποιους από τους καλύτερους- συναγμένους στο ίδιο σημείο; Ορισμένα από τα επιδραστικότερα εστιατόρια της Αθήνας (και οι ονομαστοί chef τους, φυσικά) για τέσσερις ημέρες θα μας περιμένουν στο δεύτερο Taste of Athens.

H περσινή εμπειρία ήταν καταλυτική. Έδειξε πως ο κόσμος έχει το ασφαλές κριτήριο να διακρίνει τα φεστιβάλ που έχουν τη φιλοσοφία της εκλεκτής προσφοράς κι όχι της προχειρότητας και του επιφανειακού εντυπωσιασμού. Για να το πούμε αλλιώς: ο γαστρονομικός διάλογος που έχουν ανοίξει κάποια μαγαζιά με τους σταθερούς ή τους επίδοξους πελάτες τους διευρύνεται

Για τέσσερις ημέρες, από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, το φεστιβάλ συγκεντρώνει στο Ζάππειο Μέγαρο δεκατέσσερα από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια, κάποια εξ αυτών βραβευμένα με αστέρια Michelin, τα οποία σε μια pop-up εκδοχή τους θα σερβίρουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα signature πιάτα τους σε προνομιακές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ).

Για να γίνει πλήρως σαφές σε ποια μαγαζιά αναφερόμαστε (και ομοίως σε ποιους σεφ), μια απλή καταγραφή θα μας πείσει για την ποιότητα των εδεσμάτων που μας περιμένει αυτές τις ημέρες: Σπονδή (Άγγελος Λάντος), Hytra (Τάσος Μαντής), Varoulko Seaside (Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Παρίκος), Balthazar (Χριστόφορος Πέσκιας), Fuga (Δημήτρης Κατριβέσης), Vezene (Άρης Βεζενές), Birdman (Άρης Βεζενές), Cookoovaya (Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς, Μάνος Ζουρνατζής), Ψωμί&Αλάτι (Γιάννης Λουκάκος), Mr. Pug Athens (Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος), Sense Athens (Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος), ΦΒΚ (Δήμος Μπαλόπουλος), Artisanal (Δημήτρης Δημητριάδης), Ergon (Λευτέρης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Ξάνθης).

Διαβάστε περισσότερα στο andro.gr

9
9