Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ CHATEAU DE LA COLLE NOIRE

Our Rating

7

Tην αναγέννηση του Château de La Colle Noire, του τελευταίου σπιτιού του Christian Dior, γιόρτασε o Οίκος Dior με μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Ομίλου LVMH, κ. Bernard Arnault και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Parfums Christian Dior, κ. Claude Martinez.

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν η εντυπωσιακή Charlize Theron, η οποία, από το 2004, είναι το “πρόσωπο” του αρώματος J’adore.

Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι Aurélie Dupont , διευθύντρια του Μπαλέτου της Εθνικής Όπερας του Παρισιού , το top model Bella Hadid , ο Γάλλος ηθοποιός Pierre Niney (που ενσάρκωσε τον Yves Saint Lorraint στην ομώνυμη ταινία), το μοντέλο και ηθοποιός Aymeline Valade , ο σκηνοθέτης Jean- Baptiste Mondino (έχει σκηνοθετήσει βίντεο για τραγουδιστές όπως Madonna, Davi Bowie, Sting, Bjork κα), η σχεδιάστρια Mélanie Huynh, ο καλλιγράφος Nicolas Ouchenir και ο νεαρός τραγουδιστής Fai Khadra.

Στο Château de La Colle Noire, που βρίσκεται στην Grasse της Νότιας Γαλλίας και θεωρείται η «πατρίδα των αρωμάτων», παραβρέθηκαν περισσότερα από 250 άτομα που απόλαυσαν ένα εξαιρετικό δείπνο δια χειρός του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Philippe Labbé , ο οποίος πήρε την έμπνευση για το μενού από τις αγαπημένες συνταγές του Christian Dior.

Πηγή: thetoc.gr